2020-07-08 152 浏览
三色藜麥華都夫沙律藜麥同埋沙律醬都有好多而且唔會太濃味,沙律菜本身都夠新鮮所以食落好fresh而且好開胃!胡椒雞翼胡椒份量十足,加上有蜜糖醬所以第一啖食落都唔會覺得好辣,雞翼亦都係一貫地大隻同埋肉汁多,炸既時間岩岩好,食完都唔會漏。炸魚薯條基乎每次都必點,因為薯條夠哂脆而且薯味十足完全冇雪味。魚柳方面外皮炸到好脆而且唔會落太多粉醬,一食落口就已經啖啖肉,配合埋個芥末沙律醬好夾!Parma Ham PizzaPizza係薄底而條邊焗到好脆身,加上本身parma ham既香味同埋pizza既醬汁,食落層次豐富,仲有少少辣。心太軟配雪糕心太軟焗得好靚,流心效果好突出而且朱古力味濃,加上有埋朱古力雪糕,鍾意食朱古力既一定唔可以錯過!
三色藜麥華都夫沙律

胡椒雞翼