2023-08-26
超邪惡火炙左口魚邊丼 呢個飯食到想encore!平時食壽司都係得一片,呢個飯嘅火炙左口魚邊係鋪滿晒成個碗,超滿足🥰 飯粒撈埋生蛋黃,滑捋捋,食落去成個口都係左口魚嘅油香!一個人食會有啲膩,同朋友share就啱啱好~月見免治墨魚棒 啖啖彈牙墨魚肉,好似食緊巨型墨魚滑咁,加埋生蛋黃同醬油,都幾好食嘅,難怪係餐廳嘅特色菜。焦糖脆皮菠蘿🍍外表燒得金黃又薄脆,菠蘿新鮮,呢個配搭唔會出事。令迷你三式丼選擇困難症嘅朋友,一見到就話想食呢樣,有齊三文魚籽、海膽同吞拿魚蓉三款,細細兜好別緻,啱晒啲想食兩啖飯嘅人。😂另外仲嗌咗日本生蠔、燒雞全翼、芫荽豚肉卷、鹽燒白鰻、青椒仔等等小食,除咗上面推介嘅我覺得日本生蠔同炸雞最值得叫,唐揚炸雞,一大碟只係$58,好抵食!PS. 呢度服務好好,會不斷加水,同埋主動提有咩是日菜式~
月見免治墨魚棒
焦糖脆皮菠蘿🍍
外表燒得金黃又薄脆,菠蘿新鮮,呢個配搭唔會出事。
令迷你三式丼
PS. 呢度服務好好,會不斷加水,同埋主動提有咩是日菜式~