2019-08-27 801 浏览
真心推介呢间餐厅,食完想食第二次!特上刺身拼盘 788元 刺身种类非常丰富,总共有八样刺身,而且每种食材都系日本新鲜直运,所以味道新鲜!深海池鱼小编觉得鱼类刺身最紧要口感弹牙,而且冇腥味,呢块深海池鱼一啲都腥,而且肉质弹牙,唔会淋身,证明系新鲜!而且食落口有满满的鱼油香味!平贝好食到不得了,食落弹牙!仲有鲜甜味!而且切得厚身,口感丰富!虾够晒大只,啖啖肉之余,仲要肉质鲜嫩鲜甜!吞拿鱼腩不得了,鱼腩好肥美,油脂满溢,一啲都唔腥,我刻意分几次食,慢慢感受吞拿鱼喺口入面融化!鱼汤稻庭乌冬 65元镇店之宝!用咗新鲜鱼煮成嘅汤,无添加奶,饮落非常鲜甜,配埋弹牙乌冬,好满足!黑豚脯烧西京 130元豚肉带点肥肉,食落更香口,唔会韧,酱油带点甜香,同黑豚肉十分夹!盐烧喜之朗BB 280元我第一次食呢只鱼,虽然个样有少少特别,但系味道非常好食,令人哗然!肉质嫩口,而且鱼油丰富,加上条鱼唔算多骨,方便女士们食呢!鬼抓螺 200元我人生第一次食鬼抓螺,原来需要搣开外壳食,而且螺肉非常juicy,啲汁会爆出黎!抹茶雪糕好好食!大有浓浓嘅抹茶味,又唔会太甜,好适合女士们食!我见到仲有冲绳直送嘅啤酒,下次一定要试
真心推介呢间餐厅,食完想食第二次!

特上刺身拼盘 788元

深海池鱼

平贝

够晒大只,啖啖肉之余,仲要肉质鲜嫩鲜甜!

吞拿鱼腩

鱼汤稻庭乌冬 65元

黑豚脯烧西京 130元

盐烧喜之朗BB 280元
鬼抓螺 200元

我见到仲有冲绳直送嘅啤酒,下次一定要试一试!
餐厅环境大有日式朴素味道,令人以为返左去日本!
  • 刺身拼盘
  • 鱼汤稻庭乌冬