2019-08-27
真心推介呢間餐廳,食完想食第二次!特上刺身拼盤 788元 刺身種類非常豐富,總共有八樣刺身,而且每種食材都係日本新鮮直運,所以味道新鮮!深海池魚小編覺得魚類刺身最緊要口感彈牙,而且冇腥味,呢塊深海池魚一啲都腥,而且肉質彈牙,唔會淋身,證明係新鮮!而且食落口有滿滿的魚油香味!平貝好食到不得了,食落彈牙!仲有鮮甜味!而且切得厚身,口感豐富!蝦夠晒大隻,啖啖肉之餘,仲要肉質鮮嫩鮮甜!吞拿魚腩不得了,魚腩好肥美,油脂滿溢,一啲都唔腥,我刻意分幾次食,慢慢感受吞拿魚喺口入面融化!魚湯稻庭烏冬 65元鎮店之寶!用咗新鮮魚煮成嘅湯,無添加奶,飲落非常鮮甜,配埋彈牙烏冬,好滿足!黑豚脯燒西京 130元豚肉帶點肥肉,食落更香口,唔會韌,醬油帶點甜香,同黑豚肉十分夾!鹽燒喜之朗BB 280元我第一次食呢隻魚,雖然個樣有少少特別,但係味道非常好食,令人嘩然!肉質嫩口,而且魚油豐富,加上條魚唔算多骨,方便女士們食呢!鬼抓螺 200元我人生第一次食鬼抓螺,原來需要搣開外殼食,而且螺肉非常juicy,啲汁會爆出黎!抹茶雪糕好好食!大有濃濃嘅抹茶味,又唔會太甜,好適合女士們食!我見到仲有沖繩直送嘅啤酒,下次一定要試
深海池魚
平貝
蝦
夠晒大隻,啖啖肉之餘,仲要肉質鮮嫩鮮甜!
吞拿魚腩
魚湯稻庭烏冬 65元