好耐無黎呢邊,咁岩去完街,又記起這家店的烤魚聽說很好吃,所以過來嚐嚐,環境依然乾淨舒服,不過我呢個時間唔係食晚飯又唔係食飯時間,所以不用等位,太好了原本想吃烤魚,可惜朋友說太飽,因此我只好吃個清湯米線(包芽菜及韭菜)HKD24轉薯粉加HKD3,因為隻腳整親,所以避開左食我好愛既重慶酸辣粉另外加左芝士腸HKD8,蟹棒HKD8,竹笙HKD12,及魚腐HKD12這里配料選擇好多,雖然我食唔到酸辣,但其湯底好好味,所以清湯都好食之後朋友選了個蒜泥白肉HKD30呢到定價超值,份量多,味道不錯,呢個辣勁十足不辣既涼拌雲耳HJD20好正,但我不能吃太多,始終未好返,如果喜歡辣既亦可選擇,但其實不辣都有少許辣,所以還是點不辣較好,微酸帶點辣好爽口不辣涼拌青瓜HKD18爽又脆,好入味,大大碟,定價很低,想不到有這水準涼拌藕片HKD24亦都好爽好食,味道適中帶辣,喜歡川菜喜歡辣的不容錯過整體食物質素不錯,定價不高,但味道及份量都適中,比起好多其他食川菜的店來得好,而且不吃這些還可選燒味飯,又有特飲及茶餐廳必有的飲品,下次等我好返要再來!

之後朋友選了個蒜泥白肉HKD30
呢到定價超值,份量多,味道不錯,
呢個辣勁十足

不辣涼拌青瓜HKD18
爽又脆,好入味,大大碟,定價很低,想不到有這水準