2012-08-31 29 浏览
揾到果阵入面有空位,唔洗等就可以入去因为饱饱地,所以净系叫咗一件心太软等既期间见到有人要火焰雪山,个女侍应真系熄咗铺d灯,去门口拉埋d布,店内全黑,见到佢地个火焰雪山真系几靓,烧咗10秒左右个女仔就即刻开返晒d灯,好似太快了...同埋见个女仔个样好似'之'都唔笑隔离对情侣点咗几件甜品,包括一件冻cake,但明明d冻cake放系雪柜内面一拎出黎就食得,我见个女仔都系过咗一阵先拎比佢等咗成5-8分钟,order既心太软终于来了先黎 耐咗d.....见到呢个心太软唔系太高,正常size, 旁边有半个云尼拿味雪糕一整开个心太软,入面d朱古力即刻漏出黎,好surprised朱古力浆既份量好多,而且温度唔系太热,一上碟就可以食得蛋糕既味道唔太甜,而且好软'熟',配埋d入面d朱古力真系一流为免佢冻咗唔好食,我好快就食晒成个心太软但见到个雪糕都有d溶lu雪糕系普通货色,但因为我当佢系配料,都冇咁高要求既$29就好似贵咗,食到一个麦当劳餐但间唔中一次都ok既,下次去会再帮衬
揾到果阵入面有空位,唔洗等就可以入去

因为饱饱地,所以净系叫咗一件心太软

同埋见个女仔个样好似'之'都唔笑

我见个女仔都系过咗一阵先拎比佢

等咗成5-8分钟,order既心太软终于来了先黎
耐咗d.....

朱古力浆既份量好多,而且温度唔系太热,一上碟就可以食得

为免佢冻咗唔好食,我好快就食晒成个心太软

但见到个雪糕都有d溶lu

雪糕系普通货色,但因为我当佢系配料,都冇咁高要求既

$29就好似贵咗,食到一个麦当劳餐

但间唔中一次都ok既,下次去会再帮衬
题外话/补充资料: 我同fd坐系铺入面既角落,可能有细佬,觉得好嘈 周围望下发现原来2个喇叭播紧歌.... 不过完全系听唔到的:mad:
2012-08-28
  • 心太软