2023-12-18
📍Super Normal二訪呢一間位於九龍灣嘅鹹豬手西式餐廳,質素依然係咁有保證。佢嘅裝修好有節日氣氛,適逢聖誕前夕,約咗朋友嚟聚一聚。雖然係星期一夜晚,但係餐廳都有唔少客人。柚子脆皮豬手 $178柚子脆皮豬手真係好正,外皮脆口,豬手肉質鮮嫩多汁,好飽滿味道👌😋芝士蟹肉大啡菇 $88芝士蟹肉大啡菇都好好味,芝士同蟹肉嘅結合好順口,啡菇肉質鮮甜🦀🧀香煎蘆筍鵝肝牛肝菌意大利飯 $148香煎蘆筍鵝肝牛肝菌意大利飯真係一絕,蘆筍煮得剛剛好,鵝肝同牛肝菌嘅香味配合得好好,意大利飯粒粒分明,非常美味🍚😍檸檬蜜桃蘋果梳打 $40檸檬蜜桃蘋果梳打係個好選擇,酸酸甜甜嘅口感好解渴,好開胃🍹🍋🍑整體上,味道真係好特別同吸引。其實除咗散叫之外,我都見到佢有一個二人餐,係有兩個主菜加餐廳仲有小食等等,其實都非常之吸引。🩵
柚子脆皮豬手 $178
芝士蟹肉大啡菇 $88