住得咁近既我聽到附近有新店緊係要黎試下喇😋 同男朋友因為工作關係情人節正日無慶祝諗住就黎呢度補祝返,但係食完後建議大家如果想兩個人靜靜地傾下計或者要浪漫下都千萬唔好簡呢度,一黎坐位都算排得密所以傾計既時候基本上隔離枱講乜都會聽到,二黎呢度既感覺似家庭式餐廳一家大細黎食飯果種,如果對象換做屋企人可能會好d🤣❥小龍蝦牛肉漢堡 HKD$128可以另加$50配薯條🍟 我地今次只點左漢堡試試,但係係有d失望既,小龍蝦真係得好小😅 牛肉漢堡無乜牛肉味,一面倒既好評令我相信左會有好味既漢堡食,但俾我簡我寧願食返M 記既磨菇安格斯🤣🤣❥香濃蕃茄布塞托風乾豬面頰意大利麵 HKD$138主菜會配上餐湯,我地當日餐湯係南瓜湯,南瓜味算香濃,而意粉方面,麵既份量很多,但係無乜材料,蕃茄醬味道酸甜度適中,有小小車厘茄配搭,不過不失。❥馬里蘭蟹餅 HKD$108男朋友話呢個係成餐入面最好食😝擺盤有心思,一咬蟹餅啖啖都食到蟹肉,但我自己覺得菜式無乜味道,有d清啖。總括黎講呢間餐廳如果收呢個價錢我會預期佢既食物可以達到更高水準,我亦暫時認為我既回頭率係近乎0,希望有機會再黎會見到有改善👍🏻
住得咁近既我聽到附近有新店緊係要黎試下喇😋

❥小龍蝦牛肉漢堡 HKD$128