2015-12-11
.............焰拉面 $78+10👍👍👍👍(5分滿分).............#拉面 :我簡了中度硬 岩我要求😇吾太硬吾太熟😉係幼身麵條😋麵份量岩岩好#豚肉#湯底 :員工話會好濃 所以我原先叫極濃 佢勸我食中度🙈食落我覺得一點都吾濃😂反而魚蝦個個更濃😢#soup 好杰 好似杰湯咁😂飲晒表示好滿足😝應該煲左好耐好耐好耐😂😂😂#叉燒雞 :#新產品你無睇錯 係#叉燒#雞 既#mix 😂好特別 入面係雞肉 外面用番個皮包住 整到好似平時既#豚肉叉燒 咁 好搞笑😚但可惜味道吾夠味 雞係好滑 但可以再整入味d建議:湯底吾夠熱😣天氣凍 若有熱拉面會好好多😣 .............糖心蛋+$10👍👍👍👍❤😋(5分滿分).............很可愛的一間#日本 小店❤裝修到好日本風格嫁😙好可愛有一排排既既坐台椅👍好似去左#japan焰拉面 係餐廳既招牌😝全間舖其實拉面只有4種 選擇雖小 但有水準就無問題🙈 +$28 會有combo :汔水+沙律菜+糖心蛋+$10 會有#糖心蛋 由於對菜無興趣 所以只叫蛋😋#糖心蛋 :我個隻吾夠糖心 8成熟了🙈但味道夠濃阿 可惜凍了食埋同行者個隻 好
焰拉面 $78+10👍👍👍👍(5分滿分)
#叉燒雞 :#新產品
但可惜味道吾夠味 雞係好滑 但可以再整入味d
建議:湯底吾夠熱😣天氣凍 若有熱拉面會好好多😣
.............
糖心蛋+$10👍👍👍👍❤😋(5分滿分)
很可愛的一間#日本 小店❤
裝修到好日本風格嫁😙好可愛