2021-01-19 54 浏览
發現新開餐廳,午市訂埋位有85折就試試佢啦當日我地去到,waiter已經set好左3張2人枱係間房入面好明顯係做好preparation,抵讚坐低,斟水,介紹menu,完全無待慢 order完先試餐包包暖係好重要,入口鬆化係一大驚喜牛油仲驚喜,一人一舊仲要係有誠意既牛油午餐收咁平比咁既質素係無諗過前菜要左帶子刺身主菜要左封門柳 ($228)waiter suggest 4成,始終hanger係油脂較少overcook會唔好食不過我覺得生左少少佢介乎係3成左右lunch set黎講其實好抵食叫daily pasta係$百頭同事叫鹿兒島豬扒都係$百中豬扒好鬆,油脂足夠,好香另一個同事叫魚就覺得一般叫扒會跟份三式side dishes份量上呢。。。。我覺得女士係岩岩好男士會覺得有d 空虛當日餐廳仲送左D甜品tim成件事滿足哂餐飲可以選擇latte mocha唔錯唔錯絕對係可以再戰呀出門口仲事先幫你禁左車立當日好凍得我地同另一枱,唔知遲d 多人佢地仲會唔會帶咁好既services呢希望做到keep到啦
好明顯係做好preparation,抵讚

坐低,斟水,介紹menu,完全無待慢
 order完先試餐包

包暖係好重要,入口鬆化係一大驚喜
牛油仲驚喜,一人一舊仲要係有誠意既牛油
午餐收咁平比咁既質素係無諗過

前菜要左帶子刺身

主菜要左封門柳 ($228)
overcook會唔好食
不過我覺得生左少少
佢介乎係3成左右

lunch set黎講其實好抵食
叫daily pasta係$百頭
同事叫鹿兒島豬扒都係$百中
豬扒好鬆,油脂足夠,好香
另一個同事叫魚就覺得一般

叫扒會跟份三式side dishes

份量上呢。。。。我覺得女士係岩岩好
男士會覺得有d 空虛
當日餐廳仲送左D甜品tim