2021-07-27
想當年,一年飛到6/7次,每兩三月就會去一次泰國,仲記得果陣每次都會去食海鮮燒烤,真係好有feel😍香港都有間好有芭堤亞感覺既蒸海鮮,帶埋婆婆同偽韓仔黎一試究竟!黎到門口已經feel到好有泰國既感覺!門口幾個水池,入面全部都係生猛海鮮,可以比你自己揀,自己想食邊隻,夾上黎即蒸,超新鮮🤩我地今次就試左$198呢個海鮮餐,包左湯、溫泉蛋、蟲草花蒸雞,同埋一大盤海鮮!先唔講佢既海鮮,佢既溫泉蛋同雞都好好味,完全唔會因為呢到主打海鮮,就忽略左其他野,為成餐飯開左個靚頭👍🏻👍🏻而海鮮方面就更加不得了,其實都係預期之內,因為係水池已經見到全部海鮮都勁生猛,只要掌握好蒸嘅時間,就已經好鮮甜好好味!另一個出色位就係佢任食蔬菜既粟米喇,偽韓仔食到舔舔脷,婆婆都讚呢到既粟米好甜!好多汁!總結:呢到既食物好好食,價錢亦唔貴,星期六日仲有live band 氣氛一流