2005-06-25
尋晚我同我個friend兩個去食,7點幾無乜人...坐落無耐都有兩三批人入黎...唔知係咪落雨所以少人幫親...1.環境:鋪頭細細,不過幾乾淨2. 味道:我地食咗櫻花冷麫,紫蘇葉蝦膠天婦羅,魷魚筒釀炒飯,麻胡竽頭仔,枝豆and 麻胡雪糕......除咗麻胡竽頭仔"滯" 咗D之外...其它都ok好味...我見佢餐牌上面都幾多唔同選擇…全部都幾吸引....3. 服務: Service 唔錯,waitresses幾好笑容..樂於解答4. 抵食:6樣野(包埋ice cream) $150 each person5. 乾淨:乾淨!!6. 總體上:其實我係睇新假期介紹lee間鋪嘅特色雪糕先黎...但係原來唔係日日有齊所有味..有小小失望...不過整體都ok,下次有機會再去,maybe去之前打去問下有乜雪糕先..
1.環境:鋪頭細細,不過幾乾淨
5. 乾淨:乾淨!!