2025-04-21 75 浏览
喺大角咀小巷內嘅柳和亭,係一間令人驚喜嘅日式餐廳!今次特登試咗佢哋嘅火灸鰻魚飯同日式叉燒豚腩飯,味道同質素都令人滿意。鰻魚飯真材實料,鰻魚經火灸後香氣四溢,肉質軟滑入口即化,配上微甜嘅醬汁,惹味非常。份量充足,配菜清新,平衡咗整體口感。叉燒豚腩飯同樣出色,豚腩肥瘦適中,炆得軟腍入味,醬汁濃郁卻不膩,入口後肉香四溢,令人回味。配菜嘅小份沙律爽脆,解膩一流。套餐仲包前菜同飲品!餐廳環境溫馨,燈光柔和,坐得舒服,擺盤亦好有心思,睇得出店家嘅用心。服務員態度親切,落單同上菜都好有效率,令人感覺賓至如歸。喺呢區競爭激烈嘅餐飲環境下,希望佢哋繼續保持質素,喺大角咀闖出名堂!

2025-04-21