為左慶祝同女朋友既紀念日,一早精心挑選左呢一間餐廳,因為見openrice評語唔錯,加上地方就腳,位於旺角。提早去到餐廳,因為出面落雨,座位比想像中寬敞,好彩request 到 Window seat,坐得舒服,所以女朋友很滿意。同埋坐低即刻有小食,雖然凍左,但都幾好好。員工成日都有巡視,確保你一舉手即刻有手見到。野食方面,嗌左個pasta set 加豬手,對於細食既我地,真係飽到上心口,味道整體都唔錯既另外,SL有搵餐廳幫手寫左朱古力字,餐廳呢個安排幾好,謝謝,識做既男朋友想俾個小驚喜女朋友,不妨一試。Drinks 方面嗌左一杯Asahi Draft,同埋一杯sex on the beach, average。整體黎講,野食,環境,服務都唔錯,值得推介!

同埋坐低即刻有小食,雖然凍左,但都幾好好。

員工成日都有巡視,確保你一舉手即刻有手見到。

整體黎講,野食,環境,服務都唔錯,值得推介!
2019-04-18
庆祝纪念