2024-02-26 20 浏览
SuperNormal 系一间位于九龙湾嘅德国餐厅🍴 相信大家平时都好少睇小编介绍德国菜😂 因为真系少机会可以食到 加上香港本身都冇咩德国餐厅🫡 不过呢间位于九龙湾嘅餐厅都系一个唔错嘅选🤩🇩🇪🤘🏻.🐷麦啤浸柚子脆皮德国咸猪手 酥脆肉味浓 外皮非常酥脆 浸啤酒同埋柚子仲加嘅酸甜味好出色 🤩分量嚟讲 亦都可以话系好多🤣 多到根本两个人食唔晒😂😂🤘🏻🤘🏻 而且仲搭配咗一啲酸菜 非常地道嘅食法.🐷安格斯牛肉汉堡配薯条 中间嘅牛肉几juicy 😂😉牛味都几香浓 汉堡包软绵 口感ok 薯条炸得香脆 🍔 份量好多好满足🍟🍟.🐷纽西兰牛肉沙律 纽西兰嘅牛肉新鲜清新 又爽口😂 而且啲菜感觉都几新鲜 加埋啲酱就唔错😗 作为一个下午茶嚟讲份量啱啱好🤣.🐷 青瓜薄荷青柠梳打 🥒清新爽口嘅特色饮品 唔系周围都可以饮得到 感觉个配搭好似听到怪怪地 但系饮落又唔错.🐷柠檬热情果四季春茶 甜甜地嘅味道 加咗啲柠檬味中和一下 食完德国猪手饮返一啖真系好正🇩🇪.SuperNormal📍九龙湾牛头角道77号淘大商场2期地下G196-199号舖#吃货日常#香港#茶餐厅#Cafe#西餐#中餐#日本菜#韩国菜#泰国菜#堂食#

🐷麦啤浸柚子脆皮德国咸猪手
🐷安格斯牛肉汉堡配薯条
🐷纽西兰牛肉沙律
🐷 青瓜薄荷青柠梳打 🥒
🐷柠檬热情果四季春茶
SuperNormal
📍九龙湾牛头角道77号淘大商场2期地下G196-199号舖

#吃货日常#香港#茶餐厅#Cafe#西餐#中餐#日本菜#韩国菜#泰国菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #九龙 #九龙好去处 #九龙美食