聽講觀塘有間餐廳有得玩又有得食,上網見到佢嘅甜品同埋嘢食都好正。上到去環境好大,而且裝修得好華麗,同埋有得打桌球(free)同扔鏢($5)。睇我啲朋友玩得幾開心 哈哈哈!黑松露北海道意大利飯超好食,而且超飽😎,個飯煮得超軟熟,帶子煎得幾香,食落去個飯好大陣芝士未周黑松露味超正炸軟殻蟹煙肉卡邦尼意大利粉好鬼正,好香同酥脆,同埋卡邦尼意粉超濃,食落去好香忌廉味,值得一試係軟殻蟹,無諗過個味咁夾香蒜辣椒白酒煮蜆配意大利粉少少辣,食落唔會好腥,好鮮甜味美,都幾好味,不過如果份量再多少少就好,而且個面煮得岩岩好美國安格斯肉眼扒(8OZ)配野菌燒汁肉質同口感都好軟熟,咬落去好好味勁勁有咬水,一咬d肉汁都擠哂出黎,個醬汁都好好味,配搭一流芝士cake 配雪糕芝士蛋糕都幾香,而且件蛋糕都正,如果大件d會更好愛麗絲夢遊仙境呢個真係極品,玩得影得又食得,外面包住薄薄既薄荷朱古力,跟住加d熱熱既朱古力汁落去d煙即刻蒸發,岩哂影相,裹面仲要有我最鐘意食既心太軟😎另外仲叫咗兩個nothing + sex in beach 呢度嘅酒水調得唔錯。無論環境同埋嘢食真係好高質素,見到佢下晝時間仲會有buffet同埋午餐

睇我啲朋友玩得幾開心 哈哈哈!

黑松露北海道意大利飯

炸軟殻蟹煙肉卡邦尼意大利粉

香蒜辣椒白酒煮蜆配意大利粉

美國安格斯肉眼扒(8OZ)配野菌燒汁

芝士cake 配雪糕
芝士蛋糕都幾香,而且件蛋糕都正,如果大件d會更好

愛麗絲夢遊仙境

另外仲叫咗兩個nothing + sex in beach 呢度嘅酒水調得唔錯。無論環境同埋嘢食真係好高質素,見到佢下晝時間仲會有buffet同埋午餐價錢仲要非常之抵。喺觀塘食嘢嘅一定要過嚟試吓。