2015-08-05 652 浏览
同朋友一行六日, 特登揸车离呢度, 就系为左试佢既椰皇甜品铺头面有位可以泊车, 方便人唔算太多啦, 等左15分钟左右MENU都有好多选择, 最后我地点左几样SHARE 食布甸椰皇 , 榴梿飘香椰皇 , 小矮人分子蜂蜜椰皇 ,出浴椰皇,  心太软, 西瓜盅豆花椰皇卖相不错, 但系味道就一般啦, 同TOPPING一齐食味道都几夹心太软朱古力味好浓, 不过略嫌唔够热唔够流心西瓜盅豆花, 几特别, 初初以为只系用西瓜装住豆付花, 原来唔系咁简单既首先有个云呢拿雪糕, 之后就系大粒西米,生果, 再食落去...仲未到豆付花...而系西瓜啫喱, 西瓜味啫喱都系第一次食>W< 好似真既西瓜味道, 好清新再食落去, 终于见到主角啦 HAHA 个人觉得无豆付花系会FRESH好多~食左咁多甜野觉得好漏, 不过, 呢度有花茶免费比你任饮, 好贴心~不枉山长水远离呢度食我地仲打包左多一个椰皇返去比妈妈食TIM~
同朋友一行六日, 特登揸车离呢度, 就系为左试佢既椰皇甜品

铺头面有位可以泊车, 方便

人唔算太多啦, 等左15分钟左右

MENU都有好多选择, 最后我地点左几样SHARE 食

心太软朱古力味好浓, 不过略嫌唔够热唔够流心

不枉山长水远离呢度食

我地仲打包左多一个椰皇返去比妈妈食TIM~
2015-07-12
等候时间
15 分钟 (堂食)
$50 (宵夜)
  • 布甸椰皇
  • 西瓜盅豆花