2020-05-08 205 浏览
邊個話食飯一定要有伴?我呢啲毒毒就慣左一個人周圍食, 就好似日劇孤獨的美食家咁, 食飯唔洗理人目光, 鐘意食就食啦, 咁先係人生~今日就去左我想試好耐既鐵板燒餐廳 - S2鐵板燒餐廳有幾款唔同主題既一人前俾你揀, 最平$480至過千都有由於糧尾既關係, 加上最近前景不明朗, 唯有平平地叫左$480個款試下先$480個款係澳洲薄燒牛肉北海道二本蟹爪套餐有沙律、刺身、主菜、食事、湯同甜品, 呢個價錢黎講我覺得算係幾豐富啦沙律同刺身都算係預料中既質素, 唔特別出色但亦都唔差主菜就幾有驚喜~四款食物都本身係我既飛佛特別值得一讚既係西京醬煎銀鱈魚甜甜地既西京醬同肉質爽脆既銀鱈魚肉非常夾~個種味道同質感係會令我覺得百吃不厭既仲有個薄燒牛肉都係唔可以錯過, 生熟程度剛剛好, 入口即化, 濃郁既牛味令人回味無窮總括黎講呢間餐廳值得推薦, 如果想食鐵板燒又想慳住荷包, 可以黎呢度試下, 絕對值回票價,我一定會再黎食!
邊個話食飯一定要有伴?
今日就去左我想試好耐既鐵板燒餐廳 - S2鐵板燒

餐廳有幾款唔同主題既一人前俾你揀, 最平$480至過千都有
$480個款係澳洲薄燒牛肉北海道二本蟹爪套餐

沙律同刺身都算係預料中既質素, 唔特別出色但亦都唔差
主菜就幾有驚喜~四款食物都本身係我既飛佛
特別值得一讚既係西京醬煎銀鱈魚