佐敦任食火鍋推薦今晚去左佐敦嘅寶哥火鍋味館,要左個$188 任飲任食套餐。真心覺得平靚正!出面呢個價錢一定食唔到呢個質素最重要任務係食材新鮮,仲有好多款出面任食火鍋無嘅靚料今次揀左猴頭菇鯊魚骨湯底,好鍾意呢個湯底,味道清甜又帶藥材香,本身一開始已經好香,之後仲愈滾愈出味,真係好正!飲左湯都完全無口渴感覺,證明無落味精,真材實料啊!調味料都好多選擇,仲放得井井有條,令人感覺好衛生。個人特別推薦佢地個白鱔片、黑豚肉眼根、丸類佢哋所有丸類都係自家手打!食落味道鮮濃十足,無乜粉嘅感覺,非常彈牙!有啲似蝦滑嗰種感覺。白鱔片又係勁新鮮,食落鱔香味出曬黎,完全滿足到我黑豚肉眼根黎到白雪雪,本身都唔知乜黎,食落原來係豬根,超有膠質,完全似食緊膠原蛋白,又無肥膩感~另外不得不提,內臟類食物洗得好乾淨,又夠新鮮白蘿蔔都係揀過先上枱,完全無渣,又甜美多汁。$188套餐會有個刺身拼盤包括日本甜蝦、北寄貝、日本刺身墨魚、翡翠螺、日本醋鯖魚。估唔到火鍋店連刺身都做得咁好!鮮甜又好食!另外竹庶茅根、酸梅汁、啤酒任飲呢!下次一定再黎食
佐敦任食火鍋推薦

今晚去左佐敦嘅寶哥火鍋味館,要左個$188 任飲任食套餐。
真心覺得平靚正!
出面呢個價錢一定食唔到呢個質素

最重要任務係食材新鮮,仲有好多款出面任食火鍋無嘅靚料

調味料都好多選擇,仲放得井井有條,令人感覺好衛生。

個人特別推薦佢地個白鱔片、黑豚肉眼根、丸類

白鱔片又係勁新鮮,食落鱔香味出曬黎,完全滿足到我

另外不得不提,內臟類食物洗得好乾淨,又夠新鮮
白蘿蔔都係揀過先上枱,完全無渣,又甜美多汁。
$188套餐會有個刺身拼盤

包括日本甜蝦、北寄貝、日本刺身墨魚、翡翠螺、日本醋鯖魚。

估唔到火鍋店連刺身都做得咁好!鮮甜又好食!
另外竹庶茅根、酸梅汁、啤酒任飲呢!

下次一定再黎食