餐厅: 意樂餐廳 (長發廣場)
资讯:

2019-07-10 449 浏览
長發商場經過大執位,好多新食肆進駐,不過有D唔怕競爭,依舊屹立不倒既,其中一間就係意樂啦!今日我地午飯時間去,已經坐滿晒人,好在朋友幫我霸定位先!💕我叫左個飛魚子煙三文魚蛋白炒珍珠飯,個名咁長一聽就知份量十足啦!黎到就見講真唔太大碟,不過係無偷工減料既!尤其有好多塊三文魚,鮮甜好味!仲有D菇好好口感,D飛魚子混入飯中好香口,極力推薦!👍🏻👍🏻👍🏻我有個朋友叫左白汁吞拿魚肉醬焗意粉,以為焗野好耐啦,點知十分鐘內送到,效率幾高!而且焗得好透,香噴噴,朋友話好多肉醬,食得佢津津有味! 😉😉而另一位朋友就叫左香草烤雞茄子忌廉焗珍珠飯,呢個本來我都想叫架,不過想食三文魚飯多D,下次一定要試呢個!淨係D忌廉汁已經好吸引,塊雞扒好大塊,睇住佢食真係羨慕死人!而D飯都焗得好透,大碟夠飽,正!❤️❤️