2021-10-08
以前一講起任食薯條,必定會諗起Lx Vxxhe! 不過始終價錢唔平,間中先食一次半次🥲今次終於俾我搵到另一個又有任食薯條又有扒食嘅地方🤤同Lx Vxxhe!最唔同嘅係呢度除咗有牛扒 仲豬同burger呢💓一場嚟到,身為牛控同burger控嘅我當然想一次過試晒牛同burger啦😈 所以就叫咗份ultimate burger試吓~Burger睇落都好高身,都算符合價錢嘅厚度😌 食咗飽身雖然唔算香口,但係起碼都有牛油香🥲 雖然係咁,但係中間塊牛肉的確拉返唔少分數😍😍肉質似自家製嘅質感,咬得出牛肉粒嘅質感,同時又食得出牛肉嘅油脂香味🤤配合埋芝士嘅咸香,真係好吸引😆😆隨餐嘅沙律菜🥗都算幾新鮮爽口,解膩一流!至於薯條🍟都好有誠意,上枱果陣新鮮炸起,入口香脆!不過建議餐廳可以預備一D細碟仔畀人放茄醬,咁就唔怕倒埋係薯條上面會整淋D薯條啦😊
今次終於俾我搵到另一個又有任食薯條又有扒食嘅地方🤤
隨餐嘅沙律菜🥗都算幾新鮮爽口,解膩一流!