2018-04-20 361 浏览
完sem既季節,即係放題季節。可以chill下。呢間放題都幾出名,一路都幾多朋友去食。而且地點就腳,所以就約左係度食。放題大家都食得多,一間放題總會有好食既,都有可能有伏。咁我主要講下有咩必試啦。首先,鰻魚就一定要試!鰻魚無骨,我呢啲咁驚青既人都食到停唔到~ 然後,火炙壽司,芝士火灸都好值得試。樣樣都好好食! 熟食方面,一口牛,軟骨都有encore。 仲食左個壽喜燒!意想不到幾好食。甜品方面比較少。但鍾意榴槤既人一定要試,個個都讚不絕口,可惜我唔食..... 但憑個股味道....我已經知好足料..... 刺身方面,勝左選擇多!!水準不錯,不過不失。 而且野飲既選擇都非常多。呢個都幾難得下,唔單止得可樂個啲,連桃酒啊個種都有!呢個真係唔錯~
完sem既季節,即係放題季節。可以chill下。

然後,火炙壽司,芝士火灸都好值得試。樣樣都好好食!

刺身方面,勝左選擇多!!水準不錯,不過不失。