2014-12-24
之前午餐時間來過感覺唔錯。今日係聖誕前最後一個工作天,一班同事諗住食返餐好一點的,就諗起之前來過感覺不錯的樓上cafe。一來到仍舊有一班常客在玩下card game。坐低一睇餐牌發現,今日午餐係聖誕除夕午市套餐比平日午餐的價錢。聖誕前席要比多點錢食飯,也許是常識吧!我和同事4個諗住share 3份餐,然後點一些小食甜品,可以省一點飯錢。但估唔到每位最低消費竟然是一個套餐錢我們唯有order每人一份套餐。意大利辣肉腸蜆肉茄汁意粉鮮茄肉醬意大利粉意式紅酒熷雞柳飯甜品迷你忌廉泡夫食物賣相不錯,味道方面尚算可以。比較欣賞 意大利辣肉腸蜆肉茄汁意粉,辣肉腸和蜆肉很夾,可惜意粉口感有點硬。鮮茄肉醬意大利粉,鮮茄味好夠,但同樣意粉口感有點硬。意式紅酒熷雞柳飯,雞柳味道普通,讚的是飯好有咬口,好味 good !一間好餐廳,繼續努力。我們會繼續支持
意大利辣肉腸蜆肉茄汁意粉
鮮茄肉醬意大利粉
意式紅酒熷雞柳飯
甜品
迷你忌廉泡夫
鮮茄肉醬意大利粉,鮮茄味好夠,但同樣意粉口感有點硬。
一間好餐廳,繼續努力。我們會繼續支持