朋友話羨慕OL生活優哉游哉,其實「如人飲水冷暖自知」啦😅例如OL通常enjoy唔到weekday優惠🤷🏼‍♀️除非好似我咁——請AL食燒肉😎八木橋日式燒肉嘅【霞】套餐,任食多種燒肉、前菜同埋小食✨食足120分鐘😍午市仲買。一。送。一😱原價每位$399,即係話計埋加一,200幾蚊就可以食燒肉放題🥰一坐低就送上頭盤🥗只係頭盤已經好豐富,細食啲可能食完頭盤就飽🙈🥩濕式•熟成M5和牛西冷🧀Mozzarella芝士雞腿肉🥓韓風瓷壺醬油牛肋肉🥩米澤三元豚肉🦪鮑魚🐟味淋魚干🦈比目魚西京燒🍣五色刺身盛合作為放題,肉的質素絕對合格有餘,尤其係熟成M5和牛西冷😍其次係牛舌(re order咗兩次),薄薄一片好容易燒🔥,牛味又夠濃😎另外仲有一口牛粒、牛胸腹、牛肩脊等唔同部位,口感各有不同☺️.🥩大部分肉都有四種口味:原味🍞法芥🍯韓風醬油🧉七味辛辣🌶一次滿足多個味覺享受😎.因為個人偏愛牛肉,所以冇特別再order其他肉(太多種牛肉要吃了,胃口有限)愛吃豬肉和雞肉的話,這裡選擇一樣多~朋友說豚拖羅很好吃呢。吃燒烤當然少不了牛油金菇~蔬菜方面,紫薯和南瓜都很甜
朋友話羨慕OL生活優哉游哉,其實「如人飲水冷暖自知」啦😅
例如OL通常enjoy唔到weekday優惠🤷🏼‍♀️
除非好似我咁——請AL食燒肉😎

午市仲買。一。送。一😱

🥩濕式•熟成M5和牛西冷

作為放題,肉的質素絕對合格有餘,尤其係熟成M5和牛西冷😍

🥩大部分肉都有四種口味:
原味🍞法芥🍯韓風醬油🧉七味辛辣🌶
一次滿足多個味覺享受😎
愛吃豬肉和雞肉的話,這裡選擇一樣多~
朋友說豚拖羅很好吃呢。

吃燒烤當然少不了牛油金菇~
蔬菜方面,紫薯和南瓜都很甜
2021-05-26