2018-08-27
約左8點睇show,6點放工,快快趣黎過90分鐘火鍋放題!樂道呢間牛一好方便,係尖沙咀地鐵站H出口行5分鐘就到!快、靚正!我地3個人去,揀左極上美國牛肉、豚肉,同加左$18要左混合湯底。淡十勝芝士豚骨湯聞落個芝士味好香濃,但食落唔濃味,有少少甜味偏奶味。碌烏冬同牛肉好match!壽喜燒就正常,最正係有生雞蛋點嘛~ 碌熟塊牛,熱辣辣點落個蛋液度,個熱度令雞蛋有半熟同實色左少少,放落口,牛肉滑同濃濃既蛋香~好味!! D牛肉同豚肉唔係第一碟先靚,之後再追加都係一樣質素,唔會好肥好瘦咁。值得一提既係,呢度既蔬菜選擇都幾多,有羽衣甘藍~ 第一次打邊爐食佢~野飲選擇都多,仲有乳酪電糕,重點係有麻薯啊!!!!!!!!! 好Q軟~ 200蚊唔洗~都幾抵~不過90分鐘有少少趕~