5天前
已經幫襯過鍋霸7次以上,每一次都好滿意,帶朋友黎食個個都好滿意👍👍👍絕對會再次回頭幫襯既火鍋店!!但今次最失望係啲冷氣真係好唔夠,朋友們全程一路食一路出汗希望店家可以改善吓每次都係幫襯中間個個無限時既set,貴多少少但可以坐耐啲,平時啲放題比幾百蚊都食到趕頭趕命!!同朋友又唔可以坐耐啲傾耐啲! 講真依家啲餐廳成日呻香港人返大陸消費,但有冇諗過點解?有啲位係咪可以彈性返處理?值得思考鍋霸既主打係食材新鮮,無太多花巧既熟食,最抵讚係每一輪叫既牛都係保持到,大塊得黎新鮮,唔會好似出面有啲放題,第三,四輪就開始俾啲差啲既質素,或者愈切愈薄😮💨除左牛,其他配菜 如手打丸,餃子都大推,尤其是係韭菜餃,外皮煙靭,又唔會太厚,韭菜又香,食到飽都仲想再encore另外,值得一讚嘅係座位坐得舒服,好鍾意有卡位嘅餐廳,相對有一定嘅私隱度飲品方面,都頗多選擇,有自家製嘅茶。最鍾意係暖櫃入邊有迷你版嘅朱古力奶。如果真係要挑剔嘅最美中不足就真係只可以有一杯雪糕😝不過有Movenpick呢個選擇都真係冇嘢好批評了真心希望繼續保持水準,千祈唔好退步啊呢個已經成為咗我同朋友嘅飯堂,聚會必去