2008-05-24 18 浏览
看完報紙寫呢度以前既威水史和讚美,抱住希望黎試下,但就好失望!要左兩個晚餐:餐湯:1. 蘿宋湯:幾足料,但咸左 D~2. 忌廉湯:都算 creamy,但熱 D 會好飲 D~但最差既係塊蒜蓉包,已經唔熱又唔香脆,唔新鮮,難食!主菜:1. 芝士開心果拼安格斯西冷:要求七成熟,但結果係九成,仍有一丁點 juicy 感,但唔覺得係新鮮貨~2. 芝士開心果拼安格斯肉眼:要求七成熟,但結果係十成,好鞋,唔juicy,唔掂!食食下望見鄰座既主菜,先發覺我地碟牛扒俾漏左芝士開心果,不過都無叫加番~ 真係無唸過會甘求其就上菜!甜品:1. 芝士焗開心果番薯:味道一般,已經唔熱!其實食完牛扒,再食番薯好似怪怪的~2. 香蕉pancake:好食過焗番薯,但都係唔好味!眼見都有幾多人冒名而來,要搭枱,所以上菜都幾混亂~最攪笑係我食緊牛扒時口渴,要求上埋餐飲,但俾個侍應拒絕,佢話唔可以幫我落 order 住,因為要等已食完主菜的客人上左餐飲,我先可以落 order !哈哈!
要左兩個晚餐:
餐湯:
1. 蘿宋湯:幾足料,但咸左 D~
2. 忌廉湯:都算 creamy,但熱 D 會好飲 D~
但最差既係塊蒜蓉包,已經唔熱又唔香脆,唔新鮮,難食!
主菜:
甜品
2. 香蕉pancake:好食過焗番薯,但都係唔好味!

眼見都有幾多人冒名而來,要搭枱,所以上菜都幾混亂~
湯,蒜蓉包
芝士開心拼安格斯西冷