2014-11-04 1275 浏览
我上星期係尖沙咀到到過 Ya Kun, 千萬分失望, 有以下幾點:環境: 一坐低就有陣陣嗅味, 連小朋友都不停話嗅, 原來係因為抺枱布萬分不潔, 傳來陣陣異味, 告知伙記, 冇什反應, 連原因告知經理, 都未見經理能叫到伙記再去處理.服務: 沒有一個伙記有笑容, 有需要叫伙記, 一個一個的只說等等, 但態度極差, 其實比較其他快餐店已算少客人, 又已經不用伙記落單. 在香港的大家樂或大快活均為大型之快餐店, 貴店之服務均比下去. 如貴店是茶餐廳的話, 連一杯水都要收費, 更不明所以.食品:- 蒸面包居然是凍的, 問伙記應否這樣, 扮聽不明, 完全答不到問題.- 奶茶及咖啡味差, 與新加城根本就不能比- 椰醬飯及Laksa根本就貨不對版我只能講一句, 請好自為之!!

食品:
- 奶茶及咖啡味差, 與新加城根本就不能比
- 椰醬飯及Laksa根本就貨不對版

我只能講一句, 請好自為之!!
2014-11-02