2006-09-19 28 浏览
回應berryhare(非會員):你一定係做媒!我上個星期去,明顯少左好多人,唔爆,到走果刻終於明白點解習慣講優點先,等大家印象唔好咁差唯一進步左係佢\d壽司既飯,挾唔散入口先散溫度,酸味適中,算係中上,但佢\個shape係亂黎,下等去過板前就知只有大師父先可以整壽司,師父仔唔準掂半板海膽刺身>應該係香港貨,好一般好細粒,其實算貴,芒果芝士卷>特別之選,算ok,但芝士少,皮太厚差:廿隻甜蝦(1蚊隻): 瘦及細得可憐,無味,我懷疑佢\係搵d街市蝦毛自己整三文魚刺身:瘦,少梅,無味嚴重缺點:應該易左手d waitress 全部唔係路,生手,無禮貌/image可言睇真d全部係10蚊粉面d樓面阿姐,一係D第一次出黎做野既後生女,全無笑容落單果個唔係乞人憎,只係無做任何禮貌既野姐,如多謝晒,落完就咁行左去,間中黎收碟時成個頭哄過黎裝,好唔舒服仲想走埋黎加茶,即刻拿起杯茶先!個炸提子好耐未黎,查下原來無落單,咁落番點知第二個阿姐落完去左同其他人吹水,唔記得落俾廚房問佢\就敷衍我話\"好快\",忍唔住要問佢\\"即係幾快呀?廿分鐘喇\"佢\仲昆我話\"D提子要炸耐D\".....漏單
回應berryhare(非會員):
你一定係做媒!

我上個星期去,明顯少左好多人,唔爆,到走果刻終於明白點解

習慣講優點先,等大家印象唔好咁差
唯一進步左係佢\d壽司既飯,挾唔散入口先散
溫度,酸味適中,算係中上,但佢\個shape係亂黎,下等
去過板前就知只有大師父先可以整壽司,師父仔唔準掂

半板海膽刺身>應該係香港貨,好一般好細粒,其實算貴,
芒果芝士卷>特別之選,算ok,但芝士少,皮太厚

差:
三文魚刺身:瘦,少梅,無味

嚴重缺點:
應該易左手
仲想走埋黎加茶,即刻拿起杯茶先!

個炸提子好耐未黎,查下原來無落單,咁落番
點知第二個阿姐落完去左同其他人吹水,唔記得落俾廚房
佢\仲昆我話\"D提子要炸耐D\".....
漏單我唔MIND,你唔好呃我丫,最後悔無起佢\老闆面前唱衰佢\

所以我以後唔再黎
BYEBYE!

P.S.佢\個炸提子都OK既, 不過又咸又甜,唔知點,如果剩係炸三文魚反而OK
同埋食下食下都幾貴,貴夾唔飽
D分數有0分一定會俾0分