2023-07-29 817 浏览
之前正價食過呢間感覺都有高級餐廳服務,今次因為訂呢個特價套,簡直係茶餐廳服務有時茶餐廳仲好過佢。到達門口時有大概六七個人排隊入座,因為家人已經在坐,而且我來過兩次知道地方格局所以我就諗住直接入去,點知有員工攔住話你要排隊,我同佢講我已經位置,佢話唔得一定要排隊,我心諗唔係啩,咁服務態度?可能真係表面上特價好平成個場都爆滿人手唔夠請嗰啲唔專業嘅服務員,因為正常一間平均千五$6晚餐嘅高級餐廳我未見過呢啲咁嘅服務員佢介紹食物好似茶餐好似茶餐廳同你講你醫生嚟咗,然後有啲誠品冇嘅,佢冇同我哋講直接擺上台同我哋講之前你們訂嘅食物沒有只有這個,並沒有給我們選擇,全餐飯最精彩嘅就係佢攞個牌嚟叫我哋order一個抹茶疏乎厘,有圖片嘅,跟住疏乎厘上枱發覺味道完全唔同樣味道我問佢點解,佢話唔係一定有,下次你問吓先。我都無言以對!因為家人生日費事同佢爭拗,令氣氛唔好。總括嚟講呢間餐廳做壞個市,令香港服務對象蒙羞。