一般茶樓的水準之下,味道方面偏咸,炒米粉的酒多到有3分1碟食唔到
最差的係,單上面寫9個茶位,出到去電腦打你10個,仲要大聲夾惡話我頭先睇過,我叫佢去睇,佢話你d人起晒身睇乜
無人叫你計少兩個茶位,但寫幾多我咪攞張單出去比,唔好出到去先計多一個,仲要話你隨便投訴啦,不知所謂,d野又唔好食
有時去食野,味道可接受便ok,最差的便是待應的態度,就算d野好食,你大聲夾惡都仲可以願諒,都唔係搏你睇唔到收多你錢
feanna
有同感,我都食過*呢間,佢地啲招呼係未見過咁差嘅,成日見啲侍應鬧客,我都領教過,一次就鬧我地好轉枱,一次仲衰,就嚟喺正我側邊,同對面搭枱位先生打牙較,但隻手就手舞足蹈,喺我面前揮來揮去,差啲發到我,叫佢傾計就行過對面啦!對面阿生隔離大把位,位阿姐仲同我對鬧,要經理叫佢收聲至罷休,好心溝仔就咪返工啦!
feanna
其實佢地啲伙計咁巴閉,根本就係管理層有問題,佢地根本唔怕比人投訴,管理層嘅縱容應計一功。😒
elam928
本來是一個開心快樂的晚飯約會!卻遇上了一群服務態度差勁的侍應生,把整頓晚飯的氣氛澈底的破壞了!我18:35剛到達酒樓由部長分配了枱號,那時她隨即對我說要20:00結帳交枱,當時其部長的態度都頗為難以接受,算了入座……!点菜落單了,這位侍應又再重複地說要20:00結帳交枱,當時我再感覺到很難接受,所以我找到一位主任反映!但令我一次又一次的憤怒,連一位主任都不會處理一宗如此簡單的投訴,那位主任竟然視我透明,完全沒有跟進及處理,真的氣壞我!我再找到酒樓的店長投訴,最可惜的是最高級的店長都給我一個十分十分敷衍了事的處理手法!叫客人怎樣會再次光顧呢!
2014-04-17
午餐