2018-11-05 289 浏览
第一次食放题或者烧肉质素差到要哂时间黎打食评黎表达首先呢间放题我星期日去食晚市,每人加埋一大约要330蚊一位,但系事前唔知道原来野饮要加钱,唔系讲紧特饮或者酒精类饮品,系好普通既纸包饮品,罐装饮品,都要20蚊一罐!可以唔就咁买既,咁就每位加30蚊仼饮无酒精饮品。咁唔怪得佢会送你一壶茶系枱面等你慢慢饮。一开始唔清楚收费问个侍应问饮品系咪要埤钱佢仲以一个有少少差既态度黎讲不嬲野饮都系要埤钱既。我又真系未试过食放题或者仼食烧肉野饮要另外加咁贵黎饮,仲要事前又冇讲明,可能我孤陋寡闻啦🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️其次,我第一次食烧肉加放题d款式少到咁,大多数人去食日式烧肉应该都会主打食牛先挂,个到d牛得4款,分别系咩黑椒牛肋骨?一口牛,带骨牛肋肉?同牛脷类似既4样。系真系得4样,我未试过系一间烧肉店连一片牛都未食过,除非我鬼um眼睇唔到啦🤷🏻‍♀️d牛脷仲新奇,多数手脷切到几薄都好,烦峄黎都系好完整既一块,我未试过烧牛脷可以似牛肉片咁,分离做几块碎片牛肉另外放题部份,又系得几款,叫做有三文鱼,共子,甜虾食下咁。我地3个人去食,叫6块北寄贝,应该都唔过份呀😂点知之后黎得1
第一次食放题或者烧肉质素差到要哂时间黎打食评黎表达
另外放题部份,又系得几款,叫做有三文鱼,共子,甜虾食下咁。我地3个人去食,叫6块北寄贝,应该都唔过份呀😂点知之后黎得1块。我后期揾到原因点解,因为当我拎起ipad点野食既时候,已经睇到甜虾,北寄贝,带子已经沽清㖞🤷🏻‍♀️个时都系夜晚10点到。。
冇咩好食,谂住食下沙津呀,叫左胡麻蕃茄沙律,黎到,就净系得一堆切丝生菜同胡麻酱,问侍应点解冇蕃茄,佢话要睇下厨房仲有冇先。之后又拎返我地碟生菜入厨房,放返2粒蕃茄仔系上面🙃
最后,睇其他人食就话每人会送一杯movenpick雪糕,但系侍应只会够钟提你lastorder叫埋最后一轮,同埋收走你部落order既平版电脑(唔系ipad啰),完全冇提过有雪糕呢样野,问佢又话要睇下厨房仲有冇,之后拎左3个同一味道既岀黎,话其他味卖哂。。个时夜晚11点都未到🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
结果又唔好食,又少野拣,唯有叫好多既菠萝烧黎食。又一次体验野食难食到冇胃口食落去。
我地由8点半坐到差唔多11点走,成个场有一半位系空既,每人330蚊再要加野饮30蚊,又难食又少野食,真系唔怪得冇人食啦,真系仲差过屋邨平价188仼饮仼食烧肉。最好食真系个movenpick雪糕加啦🤷🏻‍♀️