2025-07-01 0 浏览
💢職員冇禮貌,做嘢危險,食到一路一驚心- 掉張牌叫我掃code落單,係啪一聲咁掉。- 上菜時,我地禮貌地有講唔該,問佢可唔可以轉頭比2隻碗,佢冇反應冇望人,極黑口黑面嬲咗成個世界咁,放低食物擰轉身走左,唔知佢有冇聽到…唔知再唔再問好,幾分鐘後,佢放底2隻碗係枱,原來係有聽到。- 上第二樣菜時,枱面有個豆腐煲,煲底點左火,佢用碟菜推開個煲,是但一樣打翻都gg…嚇到我同朋友調低筷子去幫佢,但佢另一隻手冇拎任何嘢。枱面嘅另外一邊亦有空位。💢座位位置危險- 我地坐2人枱,側邊有張凳放野/坐?差唔多每張雙人枱隔離都有一張,但張櫈凸左出行人通道,唔敢放野上去驚職員收碟淋到,啲職員行過又成日幾乎踢到,每逢見佢哋拎熱嘢行過都好驚 💢食物質素差差差!!!- 食店以蟹粉做賣點,但所有蟹粉都好腥,特別係個小籠包。我平時係食魚唔落薑都得。- 蟹粉小籠包,勁厚皮,仲厚過7仔叮叮,好似北京水餃皮咁,厚到揸筷子唔叻嘅朋友夾反左幾次都唔穿,一咬開啲腥味衝出黎。- 除咗塊炸豬扒,所有食物都只係暖,完全唔熱。上菜唔夠5分鐘凍晒添- 蟹粉娃娃菜,啲蟹粉凍咗又腥又杰- 蟹粉豆腐煲,底部有蠟燭都冇用,食到底都唔熱- 湯麵,好鹹
💢職員冇禮貌,做嘢危險,食到一路一驚心
- 掉張牌叫我掃code落單,係啪一聲咁掉。

💢座位位置危險

💢食物質素差差差!!!
- 蟹粉娃娃菜,啲蟹粉凍咗又腥又杰
- 蟹粉豆腐煲,底部有蠟燭都冇用,食到底都唔熱
- 湯麵,好鹹
- 炸豬扒味都唔錯,唔鞋。但切啲唔切啲…連骨位置冇切開,又冇刀…用筷子難分開,又因為佢切開左幾下,個形狀成隻手咁…用口咬會係咁整到下巴整到面,成面油…食得好辛苦………..

價錢唔算貴,正常價錢,相對食物嘅份量都唔係大份。

2025-06-30