2021-11-22 2030 浏览
我们一行28人,订了BBQ连大包厢,套餐包了有卡拉OK,桌球,钢琴,电动麻雀台!任食烧烤,包一罐饮品,烧烤叉,纸碟,胶叉,4包炭!先讲入场,带咗我地入场之后,透咗两个炉,就全程唔见人!比咗一袋遥控,一倒出黎,只系得电视同步步X DVD机既遥控,卡拉OK无比咪,电动麻雀台开唔到,只有桌球可以玩到!临近尾声先知道,原来卡拉OK咪要比钱租,$10/枝,d歌有d仲要系Join左VIP先叫做有d新歌(都系听隔离包厢既顾客讲)你话玩佢d设备要比按金我都无所谓,惊整坏都好合理,预先讲明都无问题,但系之后先讲要再比钱,咁样我做咩要一开始要专登订个包厢?再讲下食物,味道算正常,款式都算多,不过经常无,又无refill,拎食物个counter得两个姨姨,完全做唔切,态度仲要超差,出去等换饮品既时候听到隔离个顾客想问佢拎纸碟同胶叉,个姨姨问佢做咩仲要拎,问佢几多人要几多份,隐约听到佢又系2X人,话佢地入场时比唔足,要再拎,个阿姨答无理由比唔足,你再check下,到最后都系黑住面比左几套佢!另外蜜糖,我地28人,开左3个炉,只系比左一小兜,好似人地住医院装住d药比病人个只咁细!仲有男女厕超污糟,洗手液仲要沟水

先讲入场,带咗我地入场之后,透咗两个炉,就全程唔见人!

仲有男女厕超污糟,洗手液仲要沟水开稀!

呢间野,比钱请我黎都唔会再去!

2021-11-21