2005-11-05
早前行經此地,見到有間新開0既日本餐\廳,一望入去就比入面個超級L型大魚缸吸引住~亦日見到雜誌介紹,原來個大型魚缸過百萬~之後同我老公去試下,等位等左好耐.入到去坐bar枱,好寬敞,樓底好高,感覺好舒服,好明顯係裝修方面花左唔少心思!共食左15碟,價錢唔算貴,同元氣差唔多啦!不過佢\d料真係好新鮮,好有肉汁,又大件,好似白鳥貝,甜蝦等等,正;有一碟叫\"蟹棒\",仲以為會好正啦,大大舊肉,一食落去,車......只係一舊好大0既蟹柳,咁就$16,比佢\昆左tim;有個好似叫\"梅子螺片\",幾特別,唔錯唔錯,呢度比較多特別0既款式,不妨可以0黎試下.仲有個係\"金龍xx卷,類似係d天婦羅,再加一\"pat\"牛油果,ok0家!d蝦比我想像中好食;\"花之卷\"我覺得唔及元綠;\"火炙蘇格蘭三文魚腩\",因為我唔鍾意食魚腩,所以覺得有d腥,$16一舊,menu介紹係極品woo!鍾意食魚腩0既朋友可以試試!總括0黎講,呢間0野暫時係得0既,係d飯過硬,需要改善下,希望佢\0既質素唔好除住越來越多顧客而下降!後記:坐我地隔離有個鬼佬,個老細猛招呼佢\,老細話個鬼佬自稱係世界頭幾本最top0既
後記:坐我地隔離有個鬼佬,個老細猛招呼佢\,老細話個鬼佬自稱係世界頭幾本最top0既飲食雜誌記者,唔知真定假,拭目以待啦!