2024-06-26
呢間餐廳真係令人好失望。首先,我嚟到嗰陣竟然冇菜單比我睇,我諗住咁樣搵人問先知點叫菜㗎。咁嘅情況真係好搞笑同埋唔方便。然後服務質素,真係差到爆。我坐低食飯嘅時候,要舉手示意好多次先有人幫到我。佢哋嘅反應好慢,我食咗一半都係等佢哋嘅服務。佢哋完全冇咩效率,對佢哋嘅印象好差。至於菜式,佢哋嘅刺身有好重嘅腥味,真係令人嘔心。佢哋嘅雞煲分量好少,啲雞肉都少得可憐。初頭以為是任食,但其實火鍋嘅選擇都好有限,令人覺得冇乜選擇。都係得嗰啲魚皮腐竹奇怪手工丸同菜⋯⋯啲肥牛卷嘅肥膏仲多過啲肉⋯⋯手工丸類食落冇味口感又奇怪⋯⋯食完都唔知自己食緊啲乜⋯⋯海鮮嘅質素都唔夠出色,螃蟹就覺得唔新鮮。所以我都冇敢試佢哋嘅海鮮。佢哋嘅食材質素控制好似有問題?總括嚟講,呢間餐廳嘅服務慢得出奇,菜式質素亦都令人失望。佢哋收嘅428蚊再加10%服務費真係過分啦!用呢個價錢,我覺得大家值得更好。好唔推薦呢間餐廳!希望我嘅評論可以提醒其他食客,同埋希望餐廳可以改善佢哋嘅服務同菜式質素。
手工丸類食落冇味口感又奇怪⋯⋯食完都唔知自己食緊啲乜⋯⋯
總括嚟講,呢間餐廳嘅服務慢得出奇,菜式質素亦都令人失望。
好唔推薦呢間餐廳!