2020-04-02 242 浏览
#111.🔻煙三文魚沙律🥗💲 84.煙三文魚嘅份量好多中間包到一朵花咁樣好吸睛🌺估計大約都有四至五片沙律菜都算新鮮 配上青瓜粒🥒 車厘茄🍅頓時覺得好organic 好健康🤤💃.🔹慢煮鴨胸·四川冰豆腐🥘💲86.鴨胸配冰豆腐呢個配搭好特別🤩鴨胸份量好多 而且肉質好滑嫩🥳豆腐係比較硬嗰種 幾有咬口🤪當初擔心四川辣會唔會好辣😳好彩佢係比較麻同埋香口 好惹味🥰配上甘筍同埋法式豆作陪襯 好🈵️足.🕵🏻‍♀️✍🏻呢間咖啡店除咗黃到發金 仲要係工業風裝修📻 比較罕有😆 我尤其好鍾意靠近門口單車嗰度印咗一大張Joker歎咖啡 上面寫着Why So Serious嘅貼紙❣️ 好似Joker坐起架單車飲咖啡咁 好有style🦹‍♂️ 不過我午餐時段去 略嫌音樂太大聲 搞到我同朋友講嘢都唔係好聽到🙈.如果大家有什麼隠世小店或者餐廳都可以在下面留言或者pm我去試食呀😏🥳.好味度:😋😋😋😋 (7/10)服務度:✅✅✅(6/10)環境度:💝💝💝💝 (7.5/10)推薦度:👍👍👍👍 (7/10)性價比:‼️‼️‼️❗️ (7/10).📌 Cafe REVOL佐敦德成街4-16號富裕臺地下5號舖.#hkig #food #foodpo
#111
當初擔心四川辣會唔會好辣😳
好彩佢係比較麻同埋香口 好惹味🥰
配上甘筍同埋法式豆作陪襯 好🈵️足
🕵🏻‍♀️✍🏻
好味度:😋😋😋😋 (7/10)
服務度:✅✅✅(6/10)
環境度:💝💝💝💝 (7.5/10)
推薦度:👍👍👍👍 (7/10)
性價比:‼️‼️‼️❗️ (7/10)
📌 Cafe REVOL
佐敦德成街4-16號富裕臺地下5號舖
#hkig #food #foodporn #hkfood #foodie #foodlover #foodie #traveller #foodaholic #followforfood #hk #blogger #instafood #香港美食 #吃貨 #食好西 #黃圈 #黃店 #懲罰 #黃色經濟圈 #coffeeshop #coffeeholic #hongkong #cafe #healthy #香港 #wlc的小部落