2017-08-05 201 浏览
觀塘區工廈多,近年樓上舖行街食飯都多左好多選擇, 今次黎到呢間位置都算近地鐵站,係駱駝漆。 餐廳範圍好大, 好多位, 檯面亦唔算係逼逼夾夾個種, 而且行簡約木裝修配啲田園起風既擺設,感覺都幾舒服。 而且最後面仲有個用玻璃間開左既房, 相信包後面個場自己開party 都得~因為今次食early dinner, 我同男人都未係話好餓, 所以就叫左Main 就算, 唔叫餐喇。今次叫左豬手(因為有薯條食~哈哈)同埋一個pasta. 後來見到menu上有好多飲品好吸引, 包括花茶同近期好紅既detox water(仲送埋個樽), 好可惜我想試既味都無哂, 咁我地就唔叫喇。食物上檯速度快,但唔似係因為一早整定左,因為係部野都熱辣辣~~~豬手個皮好脆, 少少韌但豬都係嫩既~性一係有少少咸, 薯條係粗身薯條, 好好味, 但好可惜佢​無honey mustard呀><""" 然後係risotto, 我地個risotto係海鮮底, 好多好多料~!有蝦有帶子有青口有蜆, 比起坊間同等價錢既餐廳佢係好食同埋料多, 所以更抵。席間我地見到人地都有啲waffle好正, 可惜今晚兩個人食左兩個Mai

席間我地見到人地都有啲waffle好正, 可惜今晚兩個人食左兩個Main 已經飽到不行就唔再叫喇, 但呢間野仲有好多野我好想試呀, 所以一定會再黎!