💛☀️呢間位於觀塘the wave嘅mini friday真係令人好有friday嘅感覺,完全唔記得曬啲煩惱(´∀`)♡🤍喺環境方面,呢到好有格調,雖然啲燈光會搞到好難影相,但真係好chill!但係朋友就略嫌張枱唔夠大,因為畢竟啲食物嘅碟都好大,同埋我地嗌嘅份量都唔少~( •̥́ ˍ •̀ू )🤍喺食物方面,我地嗌左威靈頓牛同一個自選意粉。個人覺得威靈頓牛真係好好食,個皮好脆又唔濟,個牛就唔會太生,都唔會太熟,啱啱好,一啲都唔韌!🤍而個意粉就嗌左芝士汁扁意粉加煙肉,我覺得幾好食,但有啲漏,相對就有啲遜色啦~(๑•́ ₃ •̀๑)💛不得不提就係呢到係黃店,加分~╰(*´︶`*)╯🤍下次有重大節日都會嚟幫襯下呢間mini friday!!!都好推薦大家嚟試下!(σ°∀°)σ..:*☆🐝🐝
💛不得不提就係呢到係黃店,加分~╰(*´︶`*)╯

🐝🐝