2021-08-24 1632 浏览
估唔到葵涌工廈有間food combo 既分店, 但宜家lab version高級好多🤣走英倫風夜晚主打dinner set~餐包特別配在個蒜香既芝士, 餐湯有大量碎蟹肉前菜配既紅菜頭出奇地唔食菜既我又唔會好反感, 甜甜的😋Main 分別叫左✅煎羊架🐏🐑羊架細細件, 好易切,食落去又冇"蘇"味,而且配菜都煮得好香 ✅海鮮飯: 有足料既海鮮, 廚師控制個乾濕度好好,唔會太濕~ 醬到一pat 野咁😂飲品方便有酒, 有咖啡~ dirty 同hazelnut latte 都唔錯, 不過就係fruity 既豆🙁每上一道菜都講解番特別地方👍👍臨走同店員傾開計, 原來佢地新開張一個半月, 平日做開午市,到會, 夜市因為新開業只係開放星期五🙊好幸運咁比我book 到😆😂 另外佢晚餐仲會一個月轉一次menu😍

前菜配既紅菜頭出奇地唔食菜既我又唔會好反感, 甜甜的😋

Main 分別叫左