// 𝙏𝙤𝙥-𝙣𝙤𝙩𝙘𝙝 𝘾𝙖𝙩𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙎𝙚𝙧𝙫𝙞𝙘𝙚𝙨 𝙛𝙤𝙧 𝙋𝙖𝙧𝙩𝙞𝙚𝙨, 𝙂𝙖𝙩𝙝𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜𝙨, 𝙤𝙧 𝘽𝙪𝙨𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨 𝙀𝙫𝙚𝙣𝙩𝙨 - 𝙁𝙊𝙊𝘿 𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙇𝘼𝘽 🍷 //-Well-famed for their top-quality catering services and dishes at a reasonable price point, 𝐅𝐎𝐎𝐃 𝐂𝐎𝐌𝐁𝐎 𝐋𝐀𝐁 is an acclaimed caterer that presents worldwide dishes from their pre-set menus and seasonal menus, bringing incredible experiences to guests with their drool-worthy dishes.-☞ 𝐃𝐞𝐥𝐮𝐱𝐞 𝐒𝐞𝐭 𝐌𝐞𝐧𝐮 (𝟏𝟐 𝐩𝐚𝐱) - 𝐇𝐊$𝟒𝟐𝟖𝟖Currently featuring their Deluxe Set Menu that’s perfect for Mid-Autumn Festival partie
Currently featuring their Deluxe Set Menu that’s perfect for Mid-Autumn Festival parties or gatherings, highlighting their 𝐒𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐏𝐮𝐟𝐟 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐫𝐲 𝐌𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐒𝐨𝐮𝐩; 𝐏𝐫𝐨𝐯𝐞𝐧𝐜̧𝐚𝐥 𝐑𝐚𝐜𝐤 𝐨𝐟 𝐍𝐞𝐰 𝐙𝐞𝐚𝐥𝐚𝐧𝐝 𝐋𝐚𝐦𝐛 for its delicately greasy and lusciously gamy flavor; 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐜 𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐦𝐢𝐝𝐨𝐫 with lobster meat that cooked in a wine sauce and stuffed back into the lobster shell, baked and served with an oven-browned cheese crust on top; 𝐀𝐛𝐚𝐥𝐨𝐧𝐞 𝐏𝐮𝐟𝐟 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐫𝐲; party-loving 𝐏𝐫𝐨𝐬𝐜𝐢𝐮𝐭𝐭𝐨 𝐞 𝐌𝐞𝐥𝐨𝐧𝐞; and more.
☞ 𝐏𝐫𝐨𝐬𝐜𝐢𝐮𝐭𝐭𝐨 𝐞 𝐌𝐞𝐥𝐨𝐧𝐞 (𝐏𝐚𝐫𝐦𝐚 𝐇𝐚𝐦 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐂𝐚𝐧𝐭𝐚𝐥𝐨𝐮𝐩𝐞) (𝟏𝟐 𝐩𝐜𝐬)
☞ 𝐀𝐛𝐚𝐥𝐨𝐧𝐞 𝐏𝐮𝐟𝐟 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐫𝐲 (𝟏𝟐 𝐩𝐜𝐬)
☞ 𝐂𝐚𝐞𝐬𝐚𝐫 𝐒𝐚𝐥𝐚𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐦𝐨𝐤𝐞𝐝 𝐒𝐚𝐥𝐦𝐨𝐧 (𝐥𝐚𝐫𝐠𝐞)
☞ 𝐒𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐏𝐮𝐟𝐟 𝐏𝐚𝐬𝐭𝐫𝐲 𝐌𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐒𝐨𝐮𝐩 (𝟏𝟐 𝐛𝐨𝐰𝐥𝐬)
☞ 𝐏𝐫𝐨𝐯𝐞𝐧𝐜̧𝐚𝐥 𝐑𝐚𝐜𝐤 𝐨𝐟 𝐍𝐞𝐰 𝐙𝐞𝐚𝐥𝐚𝐧𝐝 𝐋𝐚𝐦𝐛 (𝟏𝟐 𝐩𝐜𝐬)
☞ 𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐞𝐫𝐦𝐢𝐝𝐨𝐫 (𝟐 𝐩𝐜𝐬)
☞ 𝐔.𝐒. 𝐀𝐧𝐠𝐮𝐬 𝐒𝐭𝐫𝐢𝐩𝐥𝐨𝐢𝐧 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐒𝐭𝐢𝐫 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐝 𝐕𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞𝐬 (𝟐 𝐥𝐛𝐬)
☞ 𝐒𝐭𝐢𝐫 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐝 𝐕𝐞𝐠𝐞𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞𝐬 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐆𝐚𝐫𝐥𝐢𝐜 𝐁𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫
☞ 𝐒𝐞𝐚𝐟𝐨𝐨𝐝 𝐏𝐚𝐞𝐥𝐥𝐚 (𝟐 𝐥𝐛𝐬)
☞ 𝐅𝐮𝐬𝐢𝐥𝐥𝐢 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐂𝐫𝐚𝐛 𝐒𝐭𝐢𝐜𝐤𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐓𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨𝐞𝐬 (𝟐 𝐥𝐛𝐬)
☞ 𝐌𝐢𝐧𝐢 𝐁𝐨𝐱𝐞𝐝 𝐂𝐚𝐤𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡 𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐬 (𝟏𝟐 𝐜𝐮𝐩𝐬)
☞ 𝐌𝐚𝐧𝐠𝐨 𝐏𝐨𝐦𝐞𝐥𝐨 𝐒𝐚𝐠𝐨 𝐏𝐮𝐝𝐝𝐢𝐧𝐠 (𝟏𝟐 𝐜𝐮𝐩𝐬)
ᴘs-ᴘᴊ-ᴘᴅᴘ-ᴏʟ-ᴡsᴄ
2021-12-15 1514 浏览
本人未食過,只係book咗枱23Dec lunch time, 12人。餐廳於 12 Dec confirmed 我 booking,14Dec whatsapp黎話:本身已接咗我地lunch booking, 就因為你地為咗應付下午包場活動就隨便取消?勁冇職業道得!如果Christmas或大時大節同你 order 到會,隨時前一日先收到通知做唔到喇~真係不知所謂, 淨係回我話「老細決定,真係唔好意思」
[你好
由於20 - 24/12 當日下午已預作包場活動,
不便之處,敬請原諒🙇🏻‍♂️

客人會吾會轉booking
16-17/12
🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️]

勁冇職業道得!
真係不知所謂, 淨係回我話「老細決定,真係唔好意思」
2021-09-02 2573 浏览
某天收到傳單, 一間做開到會美食的地方增設了餐廳部份.大慨是工場及牌照問題, 大堂及門口沒有明顯招牌.一進門就看見一個小型英式裝飾及很開揚的坐位佈局.每一天大約有7-8個不同類型餐種, 今次點了 "安格斯西冷", "蘋果玉桂燒烤醬烤豬肋骨, "All Day Breakfast".最值得推介為"安格斯西冷"7成熟.蘋果玉桂燒烤醬烤豬肋骨甜甜地不錯餐飲可以選樽仔奶茶, 唔會太甜, 推介.聽講每星期都會微調餐牌, 可以更有新鮮感.
某天收到傳單, 一間做開到會美食的地方增設了餐廳部份.

大慨是工場及牌照問題, 大堂及門口沒有明顯招牌.
一進門就看見一個小型英式裝飾及很開揚的坐位佈局.

最值得推介為"安格斯西冷"7成熟.
蘋果玉桂燒烤醬烤豬肋骨甜甜地不錯
餐飲可以選樽仔奶茶, 唔會太甜, 推介.

聽講每星期都會微調餐牌, 可以更有新鮮感.
  • "安格斯西冷
2021-08-24 1601 浏览
估唔到葵涌工廈有間food combo 既分店, 但宜家lab version高級好多🤣走英倫風夜晚主打dinner set~餐包特別配在個蒜香既芝士, 餐湯有大量碎蟹肉前菜配既紅菜頭出奇地唔食菜既我又唔會好反感, 甜甜的😋Main 分別叫左✅煎羊架🐏🐑羊架細細件, 好易切,食落去又冇"蘇"味,而且配菜都煮得好香 ✅海鮮飯: 有足料既海鮮, 廚師控制個乾濕度好好,唔會太濕~ 醬到一pat 野咁😂飲品方便有酒, 有咖啡~ dirty 同hazelnut latte 都唔錯, 不過就係fruity 既豆🙁每上一道菜都講解番特別地方👍👍臨走同店員傾開計, 原來佢地新開張一個半月, 平日做開午市,到會, 夜市因為新開業只係開放星期五🙊好幸運咁比我book 到😆😂 另外佢晚餐仲會一個月轉一次menu😍

前菜配既紅菜頭出奇地唔食菜既我又唔會好反感, 甜甜的😋

Main 分別叫左

2021-08-21 1210 浏览
早兩日帶寶寶去爸爸番工嘅地方探班💞爸爸帶我地去咗公司附近嘅工廈餐廳 (寫食評先知原來係新餐廳!) 餐廳環境好大,空間感好足夠,非常舒服!Lunch menu有6個choice,飯、麵、肉類&素食都有選擇唔算好多但種類都幾平均👍🏻每個set包餐廳或沙律,我地兩大一小就揀咗兩個set❤️.[蘋果肉桂燒烤醬焗豬肋骨配薯條]上碟賣相超級靚😍而且份量都幾足夠薯條好酥脆,食到唔停口!焗豬肋骨配蘋果肉桂燒烤醬好夾,微微酸甜幾開胃豬肋骨肉質幾彈口,但都焗得夠嫩容易進食🤤好中意佢骨嘅size唔大舊,食得好方便!.[Combo 西班牙海鮮飯]估唔到工廈餐廳都可以食到西班牙海鮮飯😍同平時西班牙餐廳食嘅有啲唔同,賣相更似平時西餐廳食嘅意大利飯海鮮分量都好多,味道唔錯👌🏻.值得一提嘅就係餐包配上嘅自家製茄乾牛油 #好好味..食物、環境&店員嘅服務,都非常細心,絕對係工廈高質餐廳👍🏻
早兩日帶寶寶去爸爸番工嘅地方探班💞
餐廳環境好大,空間感好足夠,非常舒服!
選擇唔算好多但種類都幾平均👍🏻
每個set包餐廳或沙律,我地兩大一小就揀咗兩個set❤️
[蘋果肉桂燒烤醬焗豬肋骨配薯條]
上碟賣相超級靚😍而且份量都幾足夠
薯條好酥脆,食到唔停口!
焗豬肋骨配蘋果肉桂燒烤醬好夾,微微酸甜幾開胃
豬肋骨肉質幾彈口,但都焗得夠嫩容易進食🤤
好中意佢骨嘅size唔大舊,食得好方便!
[Combo 西班牙海鮮飯]
估唔到工廈餐廳都可以食到西班牙海鮮飯😍
海鮮分量都好多,味道唔錯👌🏻
值得一提嘅就係餐包配上嘅自家製茄乾牛油 #好好味
食物、環境&店員嘅服務,都非常細心,絕對係工廈高質餐廳👍🏻