2020-07-10 1135 浏览
呢排同闺蜜密密见,食咗唔少好西!今晚佢又带我去牛头角工厦食好西喇😆餐厅有唔少菜色选择但因为闺蜜想食银鳕鱼,所以我哋就叫2人餐因为计落价钱会抵啲🤤餐包配上黑松露牛油,好香会令人好想食多几件😆凯撒沙律:开头以为系细细份,点知份量一啲都唔少仲要系每人一碟!沙律菜新鲜爽脆,沙律酱均匀沾上每一片生菜,仲洒上芝士碎好开胃😍是日餐汤:番茄蔬菜汤,有满满嘅蔬菜粒非常足料,饮落酸甜蕃茄味浓郁😋意大利巴马火腿薄饼arma Ham份量多肉质柔软,薄底饼皮脆卜卜,仲有好香蒜蓉味同芝士!火箭菜同埋黑醋酱汁好夹好清爽可以中和Parma Ham嘅咸香平衡一下口感❤️❤️西京烧银鳕鱼:白味噌味道带甜唔会太咸,鱼皮煎得好香,鱼肉充满油脂肉质嫩滑没有腥味,沾上新鲜柠檬汁可以消除油腻感!仲有香滑软绵嘅薯蓉做配菜😍精选甜品:雪糕泡芙外层有满满嘅朱古力酱包围住,但食落唔会觉得腻👍初夏:唔系好饮得出蜜桃味但有好香荔枝味嘅有气饮品,仲有少少士多啤梨粒做点缀好fresh☺️破晓:带有淡淡酒香嘅榛子咖啡,仲有一球雪糕喺入面有得饮又有得食😁餐厅侍应好细心会留意住人客嘅进食进度安排上菜!同埋呢度环境唔错坐得好舒服,可以同闺蜜慢慢倾慢慢食👍

餐包配上黑松露牛油,好香会令人好想食多几件😆

凯撒沙律:

是日餐汤:
番茄蔬菜汤,有满满嘅蔬菜粒非常足料,饮落酸甜蕃茄味浓郁😋

意大利巴马火腿薄饼:
Parma Ham份量多肉质柔软,薄底饼皮脆卜卜,仲有好香蒜蓉味同芝士!火箭菜同埋黑醋酱汁好夹好清爽可以中和Parma Ham嘅咸香平衡一下口感❤️❤️

西京烧银鳕鱼:

精选甜品:
雪糕泡芙外层有满满嘅朱古力酱包围住,但食落唔会觉得腻👍

初夏:

破晓:
带有淡淡酒香嘅榛子咖啡,仲有一球雪糕喺入面有得饮又有得食😁

• 意大利巴马火腿薄饼