2020-11-24 657 浏览
见到vegan即刻心心眼😍又多菜式选择!就拣左呢间!工业风但modern感觉,本人几喜欢☺️Avocado Fritter with wasabi Aioli: 少少失望,牛油果无左本身嘅味,外面脆脆炸粉有点厚,所以比较油腻T.T 但系佢配wasabi呢个味道系几好味😋Tuna Sushi Roll: 不错!Tuna口感做得都几似😍好有心思!Vegan Pulled Pork burger: 拣左竹炭包,酱汁都好足够, 有少少醋嘅 味道,好味!配菇、芝士、蕃茄,口感好丰富!Teriyaki Soba Noodle: 呢个有啲似韩式捞粉丝果种,较多油的,里面配左个南瓜好好味😋拣哂出黎食XDDessert: Tiramisu , 纯素,无平常嘅咁滑,系比较似芝士蛋糕的口感,因为生日所以加左生日牌同蜡蠋🎂服务很好,很贴心,attentive☺️会再黎

服务很好,很贴心,attentive☺️
会再黎