2020-02-29 21 浏览
老朋友喺外國返嚟陪佢行街,佢話要去旺角買波鞋,行咗成日街好攰,有啲口渴又肚餓,見到呢間一樓樓上鋪川巴麵館, 有麻辣粉食,又有台式茶飲,就上去歇下!樓上鋪地方寬敞,有很多座位 ,吧檯設於窗口位 ,可飽覽窗外旺角景色。 快餐形式先畀錢後取餐,麻辣粉似車仔麵可以自由加入喜愛配菜,分炸物、鍋物、蔬菜和小食!秘製麻辣薯粉加餐肉、扎肉、芽菜和雞髀菇。薯粉軟綿綿煙韌稠口,麻辣湯底可選辣度,揀了中 等麻辣勁度十足,但不嗆口,滿足嗜辣癮!正宗四川擔擔麵加肥牛、餐肉、魚皮餃和生菜。 麵質軟滑彈牙爽口, 湯底味濃 花生醬 中和辣度恰到好處。小食巴蜀手撕雞 必食推介 手撕雞 肉質鮮嫩清甜 陪伴上 秘製麻辣汁和芝麻 香氣四溢, 醒胃增食慾, 令人愈食愈想食!涼拌海帶清甜爽脆有嚼口,消滯減油膩,幫助消化 ,中和口腔麻辣感覺!

秘製麻辣薯粉

正宗四川擔擔麵

小食巴蜀手撕雞

涼拌海帶
清甜爽脆有嚼口,消滯減油膩,幫助消化 ,中和口腔麻辣感覺!