2018-11-01 1055 浏览
峻嶺燒烤場及高爾夫球練習場 ( 每位$150最低消費)秋高氣爽, 最適合BBQ, 天水圍峻嶺燒烤場, 交通方便, 由天水圍美湖居行入去大約十分鐘到達 , 亦可自行架車去, 凡消費可免費泊車, 先去服務台攞枱 , 訂燒烤食物, 大約15分鐘後有人送食物嚟及幫助起火開爐 , 開爐費($80)已包括炭 , 紙巾 , 餐具, 燒烤夾等, 貼心又方便 .如果天氣熱也不怕, 因為有豪華冷氣車租, 可供休息 又涼快又有私人空間 .多種食品供選擇, 我就最喜歡燒多春魚, 帆立貝, 帶子 , 熊本一口牛 , 蜜汁叉燒, 蜜糖雞翼 , 醃得非常入味, 肉質鮮嫩😋燒烤完後有多種戶外活動, 小朋友有波波池, 坐船仔, 足球 , 排球 , 羽毛球等等 , 大朋友可以去golf 場地練習, 小朋友多一個親親大自然的好地方. 地址: 天水圍馮家圍天華路及天慈路交界 Address: Tin Wah road and Tin Tsz road junction, Fung Ka Wai district, Tin Shui Wai, NT
峻嶺燒烤場及高爾夫球練習場 ( 每位$150最低消費)

地址: 天水圍馮家圍天華路及天慈路交界