2023-10-31 634 浏览
鋪面唔大,但係張張台都好夠位坐,坐得舒服,同埋等位都唔算等好耐! 我地叫左:重慶麻辣湯底米粉小辣🥰太陽蛋🥰新鮮煎起,勁大隻,燶邊,煎得好靚蝴蝶腩🥰入口好軟淋,中意呢個口感既話一定要試辣味魷魚🥰必點,辣得夠香夠惹味,魷魚唔係出面果D死實冇味既,係真係淋得黎帶有新鮮魷魚香味另一碗叫左香辣菜脯湯底🥰個菜脯勁好咬口,但又唔會太辣,大推!新鮮花甲😍粒粒都開口厚肉,夠哂鮮甜,冇沙,唯一要小心既係食果陣有"學"碎,會介口。西洋菜底🤗平時出面好小見有呢隻菜食,味甘但同埋其他配料一齊食,好味,不過份量偏小,如果叫呢個菜底會建議加底溏心滷蛋😘必點,唔會死咸,半熟美味口感,正!蠔油冬茹❤好香甜,平時唔食蠔油既我,都唔覺好重蠔油味,仲啖啖肉,好味蠔仔煎蛋😍蠔仔粒粒都咁大粒,好鮮甜,必點!蘿蔔😋正常味道,有肚既緊係要叫喇!蜜汁叉燒🥰必點 入口肥瘦同香甜味都岩岩好,大大大推!沙嗲韭菜豬紅🥰碗底係韭菜,豬紅份量都算多而且食起黎夠哂彈牙,沙嗲汁夠香帶小小辣,淡淡既花生味,正。腩汁西洋菜❤反而單叫呢個菜份量會多D!

重慶麻辣湯底米粉小辣🥰
太陽蛋🥰新鮮煎起,勁大隻,燶邊,煎得好靚

蝴蝶腩🥰入口好軟淋,中意呢個口感既話一定要試

另一碗叫左
香辣菜脯湯底🥰個菜脯勁好咬口,但又唔會太辣,大推!

溏心滷蛋😘必點,唔會死咸,半熟美味口感,正!

蠔仔煎蛋😍蠔仔粒粒都咁大粒,好鮮甜,必點!

蘿蔔😋正常味道,有肚既緊係要叫喇!

蜜汁叉燒🥰必點 入口肥瘦同香甜味都岩岩好,大大大推!

腩汁西洋菜❤反而單叫呢個菜份量會多D!