2019-04-24
好耐無見過個fd...約左佢出黎行街~食野~我地上openrice搵左間樓上cafe可以慢慢坐,慢慢傾計位置係女人街入口附近都好易搵喺登打士廣場10樓,一出𨋢成層都係,門口都幾靚~好多特色嘅擺設入到去有一大炸旅遊書可以俾你慢慢睇,(盞燈好靚呀)頭先係嚟到嘅係我嘅熱檸蜜,估唔到咁大杯,甜度適中唔錯朋友叫咗杯薄荷朱古力,拎左黎飲左幾啖,好濃嘅薄荷味加埋朱古力唔會太’溜‘,我覺得好好飲~叫咗個咖喱炸蝦天婦羅意粉share,佢嘅咖喱味甜甜地,醬汁好多,夠撈哂成碟意粉(意粉份量多,炸蝦都有4隻)好抵食!我同朋友都好鍾意個炸蝦,炸到外皮好鬆脆,入面蝦好嫩,我同朋友都好鍾意食香口野然之後帶咗個小食摩天輪,影相一流呀包括:芝士磨菇釀雞翼,吉列炸蠔,炸薯角,薯仔炸蝦卷好豐富呀~啱晒為食有樣嘢想食嘅朋友我就特別鍾意吉列炸蠔,好大粒,好Juicy~一啲都唔會腥芝士磨菇釀雞翼好肥大脹卜卜薯仔炸蝦薯仔,外層一絲絲好靚~我地叫左咁多野食,慢慢傾計慢慢食,睇下旅遊書,放假係要放慢節奏先係真正休息~
我地上openrice搵左間樓上cafe
可以慢慢坐,慢慢傾計
位置係女人街入口附近都好易搵
入到去有一大炸旅遊書可以俾你慢慢睇,(盞燈好靚呀)
頭先係嚟到嘅係我嘅熱檸蜜,估唔到咁大杯,甜度適中唔錯
(意粉份量多,炸蝦都有4隻)好抵食!
然之後帶咗個小食摩天輪,影相一流呀
包括:芝士磨菇釀雞翼,吉列炸蠔,炸薯角,薯仔炸蝦卷
好豐富呀~啱晒為食有樣嘢想食嘅朋友
我就特別鍾意吉列炸蠔,好大粒,好Juicy~
一啲都唔會腥
芝士磨菇釀雞翼好肥大脹卜卜
薯仔炸蝦薯仔,外層一絲絲好靚~