2024-02-03 764 浏览
啱晒!今晚食咗个饱喺PillowTalk Restaurant & Bar,味道出奇地正!双重芝士焗龙虾🦞咁惹味,啖啖肉,芝士香得黎唔覆盖龙虾嘅鲜甜,咬落去卜卜脆嘅薯角真系够晒口感。再嚟个春鸡🐓,肉滑汁多,味到𠮶啲香料嘅层次,加上啲黑椒汁,搞到我啲薯角都唔理唔加自己攞嚟吞!话事提拉米苏,甜品系咪?外层扫咗啖酒,中间软绵得滞,一啖下去,真系心花怒放😍。饮品样样齐,我拣咗个Falling For You mocktail,甜度啱啱好,酸酸甜甜,饮完个晚上都精神好多!整体黎讲,餐厅气氛好正,怪不得朋友成日提起。要系想食个家常但又唔家常嘅晚饭,呢度绝对系个唔错嘅选择!🧜‍♀️🍷🥘