2020-06-11 32 浏览
返屋企途中聞到好香嘅雞煲味,再望望前面,原來係呢間餐應傳出嚟,呢排減肥都食得好清淡,決定今晚諗住獎勵下自己,一餐半餐冇所謂嘅!呢間嘅賣點係無限加雞,正!配料方面,餐牌都好多選擇~~ 等咗十分鐘左右,雞煲嚟喇! 呢個雞煲偏多汁,唔係平時食開嘅濃稠嗰類,要提一提大家,呢到嘅雞煲冇得揀走辣,我哋揀咗微辣,都唔會太辣,好惹味!我哋兩個人食,以下所有我都係tick 1 😂😂 但呢到配料嘅份料都俾得相當足!值得一讚係,呢到嘅蟹柳係日本蟹柳,比一般放題餐廳嗰啲好食太多!午餐肉都係厚切,索埋湯食好正!魷魚柏葉份量都好多,打邊爐呢兩樣真係必叫!廚師腸又係好好食,我都encore咗,唔知係咪錯覺,好似同平時買開嗰啲唔同,呢款冇咁鹹!另外仲叫咗粉腸同滑牛肉,都唔錯!肥牛同腩片,排得好整齊,質素都食得過,如果想要靚啲嘅牛,可以加錢食埋!總括嚟講,呢間嘅性價比好高,星期一至四,每位只係$168,唔使加一,不過平日食都比較多人,打電話嚟訂定位會穩陣啲!

呢間嘅賣點係無限加雞,正!配料方面,餐牌都好多選擇~~

另外仲叫咗粉腸同滑牛肉,都唔錯!