2018-09-16
舖頭唔顯眼,係置樂往友愛橋底,一邊灰色牆一邊open kitchen,但入到去地方整潔又企理,不論餐具同桌面都無茶餐廳個種油淋淋既感覺!6大1b去食晚餐,唔留手叫都唔駛$1000?堅正!Set dinner 係最抵既選擇,又濃濃足料餐湯或新鮮菜沙律,同行細食女仔話飲完個湯都飽左一半。Main dishes 重點推介黑毛豬扒:配芒果汁好正,唔肥又鬆軟的肉質,底下重好多新鮮配菜有西蘭花、粟米、車厘茄等,我個仔食配菜都滿足😂海膽汁帶子墨汁麵:平時我對墨汁麵馬馬地,好似好痴口咁,但呢個配海膽汁好正,唔傑又帶海膽甜又唔腥?唔知點整呢⋯⋯帶子變配菜😅龍蝦海鮮拼盤:唔多講,$200唔駛有咁多海鮮重想點。重點係個汁配薄餅超正!甜品個人推介朱古力蛋糕,唔太甜,配埋雪糕👍有個即磨咖啡配雪糕都係一個新食法,雪糕本身正,配以即磨咖啡,好食得黎又唔太邪惡咁😂
6大1b去食晚餐,唔留手叫都唔駛$1000?堅正!
Main dishes 重點推介
甜品
個人推介朱古力蛋糕,唔太甜,配埋雪糕👍
Hamburger
扒