之前朋友介紹話屯門有一間流水蝦海鮮放題幾出色,餐廳好大,裝修得幾靚,坐位亦寬敞。一入到餐廳就會見到每一台旁邊都有魚缸,入邊就有好多大頭蝦,方便客人一邊玩一邊食😂蝦好新鮮,見到佢地好生猛係水缸度游水。服務員好貼心講解要點使用d工具同捉蝦方法👍🏻2.5小時任食海鮮放題 7:30後結帳及離座 $368 (每人送和牛、鱔、龍蝦)海鮮種類好多,有蠔、鮑魚、青口、蜆、螺,肉類區雞鴨豬等等都有,仲有丸類、腸、雞軟骨串,好豐富!旁邊設有熟食區方便未燒熟又肚餓個時食,仲有得煮面添!醬料區都好出色,有辣蒜蓉、普通蒜、牛、辣、蔥、蜜糖等等!我就拎勁多辣蒜蓉,方便燒海鮮嘅時候落🤣😂😂😝佢哋啲海鮮都幾新鮮,我最鍾意食佢嘅燒鮑魚同燒扇貝,加埋落蒜蓉一齊笑超入味!大頭蝦係重點,一定要每人食返十幾二十隻🤣最後仲有甜品,普通嘅芝士蛋糕同水果都齊全,另外仲有各式各樣嘅雪糕雪條,一定食到勁飽🤣

旁邊設有熟食區方便未燒熟又肚餓個時食,仲有得煮面添!

庆祝纪念
团年饭